Dalespa

Tijd besparen met Online Marketing?

Ons Aanbod

Wat Dalespa Voor Jouw Verhuisbedrijf Kan Betekenen:

90-Dagen Betaald Verkeer Programma


Door onze inspanningen voor online adverteren, sociale media en leadgeneratie te combineren, richten we ons op het bieden van kopers van hoge kwaliteit die een verhuisgesprek met jouw verhuisbedrijf willen hebben.


Ons 90-dagen betaald verkeer programma is van cruciaal belang voor het leveren van hoogwaardige leads, een groeiende naamsbekendheid en een hogere omzet voor bijvoorbeeld Hoveniers. Binnen 7-10 dagen hebben we de eerste advertenties voor jouw bedrijf en beginnen we resultaten te boeken. De resultaten zijn afhankelijk van jouw locatie en gegevens die je hebt gegeven voordat we begonnen. Meestal beginnen we de eerste resultaten te zien na 10-30 dagen nadat de eerste campagne is uitgerold. Daniel biedt een uitgebreide strategie en staat aan het hoofd van de campagne.


Sinds we zijn begonnen met de implementatie van dit 90-daagse programma, kunnen we gerust zeggen dat het altijd minimaal 5x rendement op de investering oplevert voor de betrokken partijen. We kiezen een jou omdat we zeker weten jij een goede match bent voor wat we doen en we krachtige resultaten voor je bedrijf kunnen bereiken.

Hoe Wij Werken

Daniel Spaans

Founder & CEO

Wie Ik Ben


Eind 2019 Begon ik in te zien dat naar school gaan, m´n diploma halen en een baan zoeken niets voor mij was en ik wilde iets anders, zelfstandig moest gaan doen om geld te verdienen op een manier die ik leuk vind.

Ik wist dat ik verkoop leuk vond, maar had

echter zelf geen producten om te gaan verkopen. Ik vroeg mij af of er iets te doen was met online marketing. Dit omdat E-commerce snelgroeiend is en zal blijven groeien.Ik deed online onderzoek naar meerdere manieren om online geld te verdienen. Zo heb ik geprobeerd te handelen in de financiële markt en heb ik geprobeerd te dropshippen via Bol.com en Amazon, alleen dit was geen groot succes. Even later kreeg ik een Advertentie over het

opstarten van Social media marketing agency. Dit trok meteen mijn aandacht en ik wist gelijk dat dit het was.Toen ik de cursus kwam waarbij ik mijn KVK-registratie al had aangevraagd wist ik dat ik dit serieus wilde oppakken en hier vol voor moest gaan. Ik focuste me op het binnenhalen van klanten; vooral personal trainers. Dit heb ik gedaan tot het coronavirus een Lock down in Nederland veroorzaakte.Nu alles weer normaal is wil ik verdergaan met de kennis die ik heb omtrent het online adverteren en heb mij laten specialiseren in de wereld van de verhuismarkt. Ik heb een krachtig systeem gebouwd dat verhuizers helpt meer leads op de automatische piloot te krijgen, terwijl ze tegelijkertijd meer tijd voor zichzelf vrijmaken.Ik streef ernaar om het beste marketing bureau te worden met de beste resultaten voor onze partners. Deze innerlijke motivatie voor het werken met de verhuisbranche komt voort uit het zien dat versleten marketingmethoden worden gebruikt en verhuizers er geen resultaten mee behalen.


Ik ben een consultant voor digitale marketing die zich primair richt op het helpen van verhuizers bij het implementeren van online marketingstrategieën om het aantal hoogwaardige gesprekken dat ze genereren drastisch te verhogen.

Plan Nu Jouw Gratis Gesprek Met Daniel

Gratis Gesprek Beschikbaar

  • Wat wij voor jouw verhuisbedrijf kunnen doen


  • hoe ons programma eruit ziet


  • hoe jouw verhuisbedrijf 5-10 klanten per maand extra binnenhaalt


  • Hoe wij uw door middel van online adverteren de naamsbekendheid vergroten


  • Hoe uw verhuisbedrijf door meer dan 50.000 mensen gezien kan worden

Klaar Om Te Starten?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Dalespa - KvK Nummer: 76813002

Alle Rechten Voorbehouden


Terms & Conditions | Privacy Policy